Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Μπούφλα εναντίων Παντόφλας: Μια μικρή ανασκόπηση στο γυναικείο διεκδικητικό κίνημα

Σήμερα οι γυναίκες έχουμε την τιμητική μας. Το γιορτάζουμε συντρόφισσες καταναλώτριες με shoping therapy, μια ανανέωση στο μαλλί και παραστράτημα από τις εξοντωτικές δίαιτες για να αρέσουμε στο δυνατό φύλο.

Δυνατό φύλο.. Χαχα! Όσες αράδες κι αν γράψουν, όσα μηνύματα κι αν εκδώσουν οι δημοσιοσχεσίτες πολιτικοί, ή οσοι κοροϊδεύουν ότι δεν ξέρουμε να οδηγούμε και να παρκάρουμε κι όσο κι αν θέλουν να μας γλύψουν τα αγοράκια, όλες ξέρουμε ότι έχουμε την κρυφή δύναμη που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Όλες έχουμε κυρίες μου "Ν":



Κι όποιοι κάφροι αμφισβητήσουν τις οδηγικές μας ικανότητες, πούν κάτι για το μαλί μας ή μας πετύχουν σε περίοδο, πάντα υπάρχει και η ζόρικη λύση της διαπραγμάτευσης "αλά θεσμοί"..



Οι παλιές εποχές που τρώγαμε ξύλο έχουν καταχωνιαστεί στα χιόνια της εποχής των παγετώνων, αλλά και τότε τα άχρηστα όντα που ορίζονται ως "άντρες" είχαν την ανάγκη μας, μιας και τα μαμούθ που φέρναν σπίτι απ' το κυνήγι για να κοκορευτούν στους φίλους τους, κάποιος έπρεπε να τα μαγειρέψει.

Σήμερα έχουμε κερδίσει με μεγάλους αγώνες το δικαίωμά μας στο μερεμέτιασμα:


Και για να επιτευχθούν αυτές οι ανατροπές στους συσχετισμούς δυνάμεων χρειάστηκε πολύ υπομονή. Σχεδόν γαϊδουρινή:




Με τα χρόνια εκπαιδευτήκαμε κατάλληλα παρεισφρείοντας ανάμεσά τους και μαθαίνοντας τις τεχνικές τους:




Έτσι φτάσαμε σε θεαματικά αποτελέσματα να τους αντιμετωπίζουμε με το ίδιο νόμισμα:




Αυτή είναι εν ολίγοις η ιστορία του γυναικείου δυναμικού κινήματος.
Το μόνο που απομένει είναι, μιας και μιλάμε για ένφυλη βία, να τους βάλουμε να απλώνουν το φύλλο της σπανακόπιτας όπως την κάνει ο Άκης και πατσίσαμε συντρόφισσες:

Καλή δύναμη στους αγώνες μας!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου