Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Το ΣταυροΘεοδωράκειο ποτάμι είναι φτιαγμένο από δάκρυα γέλιου
















Το Θεοδωράκειο "Ποτάμι" άρχισε να στερεύει και προκειμένου να λιώσει τον πάγο και να φουλάρει τις κοίτες του, είπε να το γιορτάσει σε γνωστό σκυλάδικο της Αθήνας, για τα τρία χρόνια παρουσίας του στην πολιτική μας ζωή. Για να πείσει τις σταγόνες να μαζευτούν έχει ετοιμάσει και μικρά θεατρικά σκετσάκια που θέλουν να μας πείσουν κατα κάποιον τρόπο ότι όλοι οι άλλοι είναι γραφικοί εκτός του Ποταμιού.
Αυτό προφανώς και είναι αλήθεια αλλά εμείς πιστεύουμε ότι ένα ποτάμι έλειπε ώστε να συμπληρωθεί το κάδρο του Ελληνικού γραφικού κοινωνικού και κομματικού τοπίου.
Επάξια λοιπόν ο Σταύρος Θεοδωράκης και το luben Ποτάμι του κάλυψαν αυτό το κενό.

Για να μας το αποδείξει κιόλας δημοσίευσε το βιντεάκι με τον "Ψεκασμένο" που ζεί αναμεσά μας.
Ένας τύπος με τραγιάσκα, που με περισσή σοφία, αφού γλύψει την οδοντογλυφίδα του, μας λέει την στεγνή αλήθεια που μόνο αυτός ξέρει:  Ότι πίσω απο κάθε σοβαρή συνομωσία υπάρχει ένας ποταμίσιος εωσφόρος.
Ο χεβιμεταλάς καφετζής που έχει μαζέψει στο πιάτο τα δάκρυά του απο τα γέλια και το ταγάρι που κρέμεται από την οροφή και συμβολίζει γενικότερα την Ελληνική αρλούμπεν κοινωνία συμπληρώνουν το πρωτοφανές εικαστικό αριστούργημα.

Έρχονται μάλιστα νέα βίδεος με τύπους που ζούν αναμεσά μας όπως ο Ξερόλας, η πολιτικάντισσα, ο διεφθαρμένος, και ο δραχμολάγνος..
Αδημονούμε να τα δούμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου