Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Γάμμα ή Μί;



Αν πάει κανείς στη Καστοριά είναι φυσικό να πήξει το μάτι του από διαφημίσεις γουναρικών που τα φορούν διάφορες καυλιάρες και ποζάρουν σε τεράστιες πινακίδες.

Ίσως να θέλουν να πείσουν να τις αγοράσει η γυναίκα του Κίνγκ-Κόνγκ, αλλά πιθανότατα αυτή διαθέτει ήδη φυσική γούνα, οπότε απορρίπτεται απο το target group των διαφημιστών.


Οδηγώντας προς Καστοριά, θαυμάζουμε τα Βυζαντινά Βυζάντια Τείχη


Βυζάντιες Συμπληγάδες
Καθώς λοιπόν ένας αδαής τουρίστας μπαίνει στη ρομαντική πόλη (της πινέζας του χάρτη) του Βορρά, πιάνει αμέσως το νόημα. Ο ρομαντισμός της πόλης δεν έγκειται τόσο στη γαλήνια λίμνη, που παγώνει τον χειμώνα για να κάνουν τσουλήθρα οι αρκούδες ή τις φημισμένες χήνες που κουρεύουν το γκαζόν στα παρτέρια, αλλά στις τεράστιες βυζάρες και τις κυκλώπειες κωλάρες που χαϊδεύουν με ηδονή τα γουναρικά στις διαφημίσεις των γουναράδων.

Αρκουδάκι κάνει επίδειξη γούνας στη παγωμένη πασαρέλα της Καστοριανής λίμνης



Καινοτόμα τεχνολογία κοπής του γκαζόν
Βυζαντινό, μυθικών διαστάσεων όργιο, με μούνες και γούνες. 



Καλή η προσπάθεια, δεν λέμε. Άλλα ανεπαρκής λεβέντες μου! Αν θέλετε πραγματικά να πουλήσετε ερωτισμό και να γίνετε μεγαλύτερη καυλούπολη κι απο το ξενέρωτο Παρίσι, τότε πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να αντικαταστήσετε απλά ένα γράμμα της Αλφαβήτου στις διαφημιστικές σας πινακίδες και όλος ο πλανήτης (που ξέρει αρχαία Ελληνικά, την γλώσσα του σύμπαντος δηλαδή, των υπολογιστών,των Ελ* και των Όρκ), όλα τα αρσενικά που τώρα αδιαφορούν για γουναρικά, θα τον ξεπετσιάζουν για πάρτι σας.

Αντικαταστήστε το "Γάμμα" στις διαφημίσεις σας με το "Μι" κι αφήστε την ερωτική φαντασία των καταναλωτών να τους οδηγήσει στη Καστοριά αντί του PornHub.
Ο πελάτης σας δεν θα βλέπει πιά στη πινακίδα "Γούνες" αλλά "Μούνες". Και μάλιστα συνοδευμένο με το ονοματεπώνυμο του κατασκευαστή τους!
Οι "Γούνινες παντόφλες" θα έχουν άλλο υλικό για πρώτη ύλη. Ποιο αρσενικό, πείτε μου, δεν θα ήθελε να φορέσει τέτοιες παντόφλες;
Είδα ακόμα ότι έχετε διάφορα "Γούνινα αξεσουάρ" όπως "Γούνινα καπέλα" ή ακόμα και "Γούνινα μπρελόκ" ή σκουλαρίκια...
Η πόλη είναι γεμάτη από "εργαστήρια Γουναρικών" και γενικά υπάρχει ολόκληρη "ιστορία της Γούνας".
Δέν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο "μουσείο Γούνας" να θαυμάζουν τα λιγούρια τα εκθέματα.
Και δεν το συζητάμε φυσικά αν ακουστεί ότι οι "Γουναράδες" έχουν φανταστικές "βιτρίνες Γουναρικών" παντού στη πόλη..
Απλά αντικαταστήστε το γαμημένο το Γ στις διαφημίσεις σας με το Μ και οι αφήστε τους "Γουνεργάτες" σας να πέσουν στην "Γούνα" με τα μούτρα..

Σας φιλώ.. Γούτσου,Γούτσου!





(*) Οι Ελ είναι οι πρώτο-πρώτο-πρώτο-πρώτο-πρώτο Έλληνες. Αν δεν ήταν αυτοί, θα μαζεύαμε ακόμα κουκουνάρια από τα δέντρα και θα τρώγαμε πέτρες. Είναι οι φυσικοί οχτροί των ΑνθΕΛήννων και επίσημοι φύλακες του ΝεοΕΛηννικού Πολιτισμού
(Πηγή: Φρικηπαίδεια)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου