Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Γυμνών μετά του ωφελίμου


Ο καλός σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Είναι παλιά η είδηση, αλλά βγάζει μάτι και κάνει τον μέσο συντηρητικό Λούμπεν Προλεφτάριο γείτονά σου, να σηκώνεται χαράματα Κυριακή, να φοράει κουστουμάκι και να πηγαίνει να κάνει τάματα στις αρχοντικές εκκλησιές της πόλης σου.

Πρέπει να λύγισαν τα blog's που παίξανε την είδηση. Αλλά επειδή αυτά τα δολώματα τα τσιμπάνε κυρίως αυτοί οι συντηρητικοί τυπάδες που συναλλάσσονται με ισχυρούς παπάδες, οι servers μπήκαν κατευθείαν σε συντήρηση, οπότε έγινε το θαύμα και άντεξαν.

Μιλάμε για μια γυμνή φωτογράφιση που έγινε τον Δεκέμβρη του 2016 και είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με το AIDS. Φυσικά το δεύτερο κομμάτι δεν μας αφορά τόσο. Σημασία έχει ότι η φωτογράφιση είναι γυμνή και συμμετείχε ένας συντοπίτης μας.
Ακούω έναν 40άρη δίπλα μου, που έχει γεράσει πριν την ώρα του να διερωτάται:
"Που πάει αυτή η νεολαία; Ο διάβολος είναι παντού κι έχει σπείρει πειρασμούς"
Η διεφθαρμένη νεολαία δαγκώνει την σπορά του διαβόλου

Πέρα από το πολύ σοβαρό επιχείρημα που μπορεί να προβάλει κανείς για την διαφήμιση στα τοπικά προϊόντα και δη στο Καστοριανό μήλο, πώς αλλιώς να αντιμετωπίσει κανείς τέτοιες ανήθικες ενέργειες; Δηλαδή ήταν ανάγκη ο Καστοριανός να βγάλει το σώβρακο, να τοποθετήσει πάνω στην μαλαπέρδα του ένα κολονάτο ποτήρι και να το γεμίζει με την κανάτα;
Τόσες καλλιτεχνικές εκπομπές έχει που ασχολούνται με την μαγειρική! Δηλαδή αν πήγαινε να μαγειρέψει κεφτεδάκια στη Μενεγάκη ή να κάνει κιμαδότυροπριονιδόπιτες όπως τις κάνει ο Άκης, θα άλλαζε κάτι;
Άλλωστε η εκκλησία δεν γουστάρει τις καπότες. Η λύση είναι πιο απλή:
Δεν γαμάς πριν παντρευτείς!
(ούτε να το διανοηθείς να τραβήξεις καμιά μαλακία στο PornHub εννοείται).
Κρασάκι να ανοίξει η όρεξη από έναν ανήθικο τετυμποϊ Καστοριανό νέο
Πάντως η διαφήμιση δεν έμεινε μόνο στο Καστοριανό μήλο, αλλά οι πληροφορίες μας λένε, ότι καταναλώθηκαν επίσης τεράστιες ποσότητες Καστοριανής φασολάδας.
Ο Σέφ στη κουζίνα ετοιμάζει μια κατσαρόλα αχνιστής Καστοριανής φασολάδας στα πλαίσια της καμπάνιας FASHIONFART LOVER







Κι επειδή δεν πρέπει να απορρίπτουν έτσι αψήφηστα οι νέοι μας τις νουθεσίες των σοφών 40άρηδων γερόντων του τόπου μας, αποφάσισαν να δοκιμάσουν και μια απόπειρα σε εκπομπή τηλεμαγειρικής με μεγάλη επιτυχία.
Εδώ βλέπουμε το γκαρσόνι να σερβίρει το επιδόρπιο:





Πηγή: AboutKastoria | antennes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου